MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
Menu
Your Cart

POKLON  po izboru uz svaku narudžbu iznad 1140 kn

MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f

MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS Crosstrainer CX 4.3f
MAXXUS® Crosstrainer CX 4.3f s eliptičnim pokretom i ETF sklopivim mehanizmom!

• Kompaktna, sklopiva konstrukcija pogodna za manje stanove
• Magnetski kočioni sustav omogućuje fino doziranje učinka kočenja
• Upravljačka ploča jednostavna za korištenje s programima treninga i kontrolom otkucaja srca *
• Eliptično, a time i prirodno kretanje, modelirano prirodno kretanje
• Tih i ugodan rad zahvaljujući optimalno prilagođenom materijalu cilindra i gusjenica
• Držač tablet računala i USB utičnica za punjenje za originalni kabel za punjenje (tablet PC i kabel nisu uključeni)

ETF-Fold-System (mehanizam za sklapanje)

Crosstrainer MAXXUS® CX 4.3f ima zglobne tračnice. Mehanizam za sklapanje je jednostavan za rukovanje i siguran. MAXXUS® CX 4.3f se stoga može bez problema koristiti u manjim stambenim prostorima.

Ergonomska elipsa

Crosstrainer MAXXUS® CX 4.3f idealna je sprava za trening za rekreativce. Ergonomski eliptični oblik kretanja gaznog sloja štiti zglobove, tetive i mišiće.

Upravljačka ploča s LCD zaslonom, držačem tablet računala i USB priključkom za punjenje

Sve vrijednosti treninga na prvi pogled: vrijeme vježbanja, potrošene kalorije, udaljenost, brzina u km/h, vati, broj otkucaja srca ili broj otkucaja srca*. Rad kontrolne ploče je jasno strukturiran, pa je jednostavan za korištenje, čak i laicima.

Nosač pozadine za PC prikladan je za komercijalno dostupne tablete. USB kabel za punjenje osigurava napajanje za punjenje računala i PC tableta (isporučuje se bez tablet računala i kabela za punjenje).

Bluetooth i APP veza

Zahvaljujući Bluetooth vezi, Crosstrainerom se može upravljati pomoću ikone + aplikacije izravno s pametnog telefona ili tableta. Aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google Play, kao i App Store za Android i Apple (nije uključeno). Za povezivanje upravljačke ploče s pametnim telefonom ili tabletom potrebna je trenutna verzija Bluetooth 4.0.
Naravno, glavnom upravljačkom pločom može se jednostavno upravljati bez pametnog telefona/aplikacije, baš kao i običnim Crosstrainerom.

Programi i profili obuke

Fiksni i ručno upravljani programi nude raznolikost tijekom treninga i čine sve treninge zabavnim. U programima otkucaja srca moguća je automatska kontrola otpora prema željenom pulsu. U tu svrhu potreban je opcionalni bežični mjerač otkucaja srca. Kao odredište za trening upisujete traženo vrijeme ili udaljenost. Ili jednostavno trenirajte bez specifikacija i kontrolirajte Crosstrainer ručno. U korisničkom programu moguće je izraditi i spremiti poseban profil. Program Recovery Fitness Test pruža informacije o trenutnom statusu fitnessa.

Puls

MAXXUS® CX 4.3f senzori ručke omogućuju brzu i praktičnu kontrolu vašeg trenutnog otkucaja srca tijekom vježbanja.

Mjerenje otkucaja srca *
Upravljačka ploča je opremljena prijemnikom kompatibilnim s POLAR® prijemnikom.
U kombinaciji s opcijskim nekodiranim remenom za prsa odašiljača, omogućuje vam mjerenje i prikaz vašeg trenutnog otkucaja srca.

Zdrav trening kroz zdravo držanje

Zdravo držanje pri vježbanju na Crosstraineri posebno je važno jer pogrešno držanje može uzrokovati probleme i napetost u zglobovima. MAXXUS® CX 4.3f dizajniran je da kretanje učini što prirodnijim. Osjećat ćete se dobro nakon početnog treninga i doći će prvi uspjesi. Položaji pedala rezervirani su za ergonomiju. Na MAXXUS® CX 4.3f možete trčati potpuno prirodno i jednostavno, bez da su vam stopala u O položaju.

Transportni valjci i balanseri

Kotačići za transport na prednjem postolju i velika ručka omogućuju lako i jednostavno premještanje MAXXUS® CX 4.3f u prostoriji. Balanseri se koriste za kompenzaciju neravnih podova.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Loše Dobro
9.742,80 kn
Bez poreza: 8.119,00 kn
 • RASPOLOŽIVO: Isporuka u roku od 4 do 8 dana
 • Stanje: NOVO
 • Model:Model: MX-600000-00019-0001
 • SKU: MX-600000-00019-0001

Najprodavanije

Multifunkcionalna podesiva klupa s nosačem u paketu sa 70kg setom plastičnih utega sada za super cijenu.Klupa je univerzalna za nekoliko položaja što ..
1.876,80 kn
Bez poreza:1.564,00 kn
NAJBOLJA CIJENA NA TRŽIŠTU!!!Multifunkcionalna podesiva klupa s držačem za veliku šipku.Klupa je podesiva u nekoliko položaja što omogućava vježbanje ..
od 716,40 kn
Bez poreza:597,00 kn
Profesionalna studijska oprema Maksimalno opterećenje: Klupa: 150 kg Paralelne šipke: 150 kg Šipka za zgibove: 100 kg Dimenzije (dužina x širina ..
2.048,00 kn
Bez poreza:1.706,67 kn
Bučice su sastavni dio treninga gornjeg dijela tijela i ruku. Naravno, nikada ne smijete zaboraviti LEG DAY. Stoga je potrebno dobro opremiti bučicama..
303,00 kn
Bez poreza:252,50 kn
Gorilla dodatak za sportsko sjedalo za višenamjenski toranj za remenice Gorilla dodatak za sportsko sjedalo za višenamjenski toranj za remenice
-36 %
Pričvršćivanje sjedala za višenamjenski remenski toranj - Težina: 7,5 KG..
377,49 kn 591,60 kn
Bez poreza:314,58 kn
Cookies
Kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje ove web stranice, ponekad pohranimo male podatkovne datoteke na vaš uređaj, tzv kolačiće (cookie).