Menu
Your Cart

POKLON  po izboru uz svaku narudžbu iznad 80€

OPĆI UVJETI POSLOVANJA U INTERNET TRGOVINI


1. Opće odredbe

Ovi uvjeti poslovanja i prigovora reguliraju prava i obveze ugovornih strana koje proizlaze iz ugovora o kupnji sklopljenog između prodavatelja i kupca, čiji je predmet kupnja i prodaja robe putem web stranice e-trgovine koja posluje na web stranici www.gorillasports.hr. Kontaktni  podaci  prodavača: GorillaSports, s.r.o., Bazová 118, 90025 Chorvátsky Grob predio Čierna Voda, Slovačka,  porezni broj (IČO): 51727544,  porezni broj DPH (DIČ): 2120856001,  VAT: SK2120856001

Ovi opći uvjeti poslovanja sastavni su dio kupoprodajnog ugovora. U slučaju da prodavatelj i kupac sklope pisani ugovor o kupnji u kojem se dogovore o uvjetima koji se razlikuju od ovih općih uvjeta poslovanja, odredbe ugovora o kupnji imat će prednost nad ovim uvjetima poslovanja i prigovora. Ovako dogovoreni uvjeti ne smiju biti u suprotnosti s drugim zakonskim propisima (skraćivanje roka za povrat robe, jamstveni rok itd.)

Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini GorillaSports.hr. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Uvjeti poslovanja Internet trgovine GorillaSports.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (N.N. 79/2007; 125/07; 79/09; 89/09), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu, te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja. GorillaSports s.r.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.

2. Registracija i narudžba 

Za kupnju u e-trgovini GorillaSports.hr registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj kupac ima omogućen pristup) kako bi nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave kupcu  bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Ako kupac želi pojednostavniti kupnju da ne mora svaki put  unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresu za račun i adresu za dostavu ako nisu iste,, broj mobitela) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje “Registracija”. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena (e-mail adrese) i lozinke na stranici “Prijava”.

3. Otkazivanje narudžbe 

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.gorillasports.hr kupac je obavezan kontaktirati GorillaSports.hr telefonski na 091 164 5969  ili  na e-mail adresu: info@gorillasports.hr kupac odustaje od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, nije ga dužan preuzeti.

4. Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: GorillaSports s.r.o., Bazová 118, 90025 Chorvátsky Grob predio Čierna Voda, Slovačka ili na e-mail: info@gorillasports.hr Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

5.  Jamstvo privatnosti

GorillaSports s.r.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, Nar.Nov.  103-2003-06-26.

Svi zaposlenici Gorillasports s.r.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljaju se samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i kupci su informirani o načinu njihova korištenja. Kupci imaju mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu GorillaSports s.r.o., čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima GorillaSports s.r.o.,. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.

GorillaSports s.r.o., jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine gorillasports.hr neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Kupac registracijom potvrđuje točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te daje izričitu suglasnost da GorillaSports s.r.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

6.  Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka GorillaSports s.r.o., o.o., Bazová 118, 90025 Chorvátsky Grob predio Čierna Voda, Slovačka, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – e-trgovina (e-shop, web shop). GorillaSports s.r.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. GorillaSports s.r.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba..

GorillaSports s.r.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika GorillaSports s.r.o. Tvrtka ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. GorillaSports s.r.o. obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. U slučaju potrebe detaljnijih informacija kupac se može informirati na email info@gorillasports.hr . U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom na ovim Internet stranicama kupac potvrđuje da je u cijelosti upoznat te prihvaća Uvjete korištenja internet trgovine GorillaSports.hr

7. Primjedbe i prigovori 

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac može svoje pisane prigovore poslati elektronskom poštom na: info@gorillasports.hr sa detaljnim popisom i slikama. Na sve primjedbe i prigovore tvrtka GorillaSports s.r.o. odgovorit će u roku od maksimalno 14 dana.

8. Zaštita autorskog prava 

Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama zaštićeni su autorskim pravom i mogu se koristiti samo pod uvjetima propisanim Zakonom.

9.Promjene 

Gorillasports.s.r.o. zadržava pravo izmjene, dopune ili uklanjanja bilo kojeg dijela ovih internetskih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

10.Rješavanje sporova  

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u Bratislavi, Slovačka.

Cookies
Kako bismo osigurali pravilno funkcioniranje ove web stranice, ponekad pohranimo male podatkovne datoteke na vaš uređaj, tzv kolačiće (cookie).